XARXA

On som

Alta Realitat & Cia. Jordi Cortés - Alta Realitat

 

C/Buenos Aires, n.10

08195, Mira-sol, Sant Cugat del Vallès

T. +34653383079

 

altarealitat@altarealitat.com

Col·laboradors

Estudi de postproducció situat a Barcelona que dedica la seva tasca a l’edició i muntatge fílmic, al desenvolupament d’efectes especials i a l’investigació del 3D i l’estereoscòpia tant en el món del cinema, la televisió i la publicitat, capdavanters en cinema digital a Espanya.

 

www.lapospo.com

Gestió cultural adaptada a les necessitats d'avui en dia i especialitzada en arts escèniques. Distribució d'espectacles i management d'artistes per a esdeveniments.

www.icultur.es/

Juanjo María Tarrasón, community manager amb una llarga trajectòria professional lligada al món de l’espectacle que es dedica a la difusió de continguts a través de la xarxa d’Internet, utilitzant els últims mitjans i sistemes de comunicació 2.0, col•laborant amb empreses i companyies i fent difusió dels seus productes, espectacles o serveis.

 

http://es.linkedin.com/in/juanjomaria

Es tracta d’una agència de comunicació amb seu a Barcelona especialitzada en l’àmbit cultural, i en concret en el de les arts escèniques, la música i el cinema, i compta amb una nòmina de col·laboradors especialitzats per a poder desenvolupar projectes de comunicació integral.

 

www.lacosta.cat

Grup de Dansa Integrada constituït el 2011 a partir dels tallers dirigits per Jordi Cortés i organitzats per Patricia Carmona a l’espai La Troca del centre Roca Umbert (Granollers). El grup es composa per persones amb diferents capacitats, tant artístiques com motrius, venint de diferents àmbits socials i culturals, expressant-se artísticament mitjançant l’art i el moviment, sigui quina sigui la seva capacitat física.

 

www.liantlatroca.com

Amb seu a Madrid, aquesta entitat liderada per José Sanchis Sinisterra, dedica la seva tasca a la creació, investigació i revisió del fet teatral en la nostre història i societat actual, donant peu també a la creació de noves dramatúrgies i als nous autors.

 

www.nuevoteatrofronterizo.es

Teatre professional independent creat a Kirkenes el 1990 per Bente S. Andersen. Samovarteateret va començar des del principi dels anys noranta a centrar-se en la seva posició fronterera internacional. Les nostres idees s’inspiren de la política internacional, la nostra societat i la gent que ens envolta – i amb aquest material, produïm espectacles de creació. De mica en mica, hem desenvolupat una xarxa d’artistes de països com Finlàndia, Suècia, Lituània, Azerbaidjan, Geòrgia, Turquia, Espanya i Polònia, que s’involucren regularment en les nostres produccions.

 

www.samovar.no