Òpera Quàntica
< Tornar
Òpera Quàntica (Drama)

Sinopisi: Scrooge és un vell avar solitari i egoista que esclavitza i maltracta a la gent que té al seu voltant. La nit de Nadal coneixerà el terrible destí que li espera si continua comportant-se com un miserable. Rep la visita de tres fantasmes que el portaran a fer el més increïble dels viatges a través del temps: el fantasma del passat el porta cap a la seva infància perquè recordi el que va sentir llavors i s’entendreixi el seu cor; el fantasma del present l’apropa a casa del seu treballador, on malgrat la pobresa regna l’amor i l’esperit familiar; i el fantasma del futur el porta a la seva mort en total soledat. La manca d’amor a la seva vida i a la gent l’han portat a ser addicte al treball i insensible als altres. Espantat per les visions, Scrooge decideix canviar de caràcter, ajuda la família del seu treballador i recupera l’Esperit del Nadal.

 

Conte de Nadal és una adaptació del clàssic de Charles Dickens, Cançó de Nadal (1843) i és la primera Òpera Quàntica d’Alta Realitat, dirigida per Ferran Audí.

Direcció: Ferran Audí
Direcció artística: Dolors Martínez
Dramatúrgia: Ferran Audí
Repartiment: Fermí Reixach, Dolors Martínez, Marc Garcia Coté, Miquel Gelabert, Jaume Figueras, Jaume Rovira, Miquel Àngel Parent & Marc Mittenhoff
Ajudant de direcció: Marc Mittenhoff
Coreografia: Jordi Cortés
So: Jordi Salvadó
Il·luminació: Joan Delshorts
Realització d’imatges: Bernat Aragonés (APUNTOLAPOSPO) 
Producció: Gal·la Xaus & Raül Perales (ALTA REALITAT)
Sobre el projecte
2011

L’espectacle es va estrenar al teatre La Passió d’Esparreguera l’any 2011 i és una coproducció entre Alta Realitat i La Passió d’Esparreguera.

 
Producció, suport i patrocini

                                        

Fotografies
Vídeos