Òpera Quàntica

Òpera: gènere dramàtic que incorpora en la seva naturalesa diferents disciplines artístiques provinents de diferents àmbits.


Quàntica: els espectadors gaudeixen de l’espectacle presencialment o bé per televisió, per ràdio o per Internet i simultàniament, creant d’aquesta manera diferents punts de vista temporals i espacials del mateix esdeveniment, fet que només podem adjectivar de quàntic.

 

Ideada per Ferran Audí i Dolors Martínez, l’Òpera Quàntica està concebuda com un espectacle multidisciplinari. Utilitza com a elements principals de vehiculació la retransmissió radiofònica en directe, el so, la música, la interpretació, elements visuals de representació com la llum i projeccions audiovisuals, a fi i efecte d’oferir a l’espectador (ja sigui directament per la seva presència en sala, via Internet, ràdio o televisió) un producte d’entreteniment en viu i en diferit i de qualitat. Amb tot això, aquesta proposta segueix estretament la línea de producte TRANSMEDIA, pels seus mitjans de difusió diversificats però paral·lels en el temps.

 

L’Òpera Quàntica fa servir les noves tecnologies tant en la posada en escena de l’espectacle com en la seva difusió: so d’última generació, tecnologies de comunicació 2.0, retransmissió en 3D, tecnologia hologràfica, mapping 3D... Els espais de representació els espectacles, a més de teatres, poden ser espais culturals i de lleure, incloent platós de TV o cinema, museus, etc.

 

L’Òpera Quàntica és una vivència dinàmica que vol posar a l’espectador al cor mateix de la història. Gràcies a la seva gran capacitat de suggestió i d’il·lusió, fa una crida directa a la imaginació del públic que ha de fer servir les seves pròpies vivències i referències culturals per establir el seu lligam individual amb la història de la qual participa.

 

 

VIATGES(2012)

Òpera Quàntica (Comèdia)

Dirigit per Ferran Audí


Vuit personatges de diferents móns i temps inexplicablement es troben junts en un espai misteriós on el passat i el futur es confonen. Cadascú d’ells iniciarà un viatge personal que els farà enfrontar-se a les seves pors internes i els farà comprendre que es pot ser optimista de cara al futur que ens espera.

 

+ Informació

Òpera Quàntica (Drama)

Dirigit per Ferran Audí


Scrooge és un vell avar solitari i egoista que esclavitza i maltracta a la gent que té al seu voltant. La nit de Nadal coneixerà el terrible destí que li espera si continua comportant-se com un miserable. Rep la visita de tres fantasmes que el portaran a fer el més increïble dels viatges a través del temps: el fantasma del passat el porta cap a la seva infància perquè recordi el que va sentir llavors i s’entendreixi el seu cor.

 

+ Informació