Cinema
BrickSkin(2014)
Curtmetratge

Un relat sobre superació personal.

+ Informació
Curtmetratge (Videodansa)

Coup de Grâce és una curtmetratge de dansa que tracta sobre el col·lapse d'una amistat, sobre allò que s’ha trencat i allò que no es pot arribar a trencar. Després d'una llarga separació, dos homes es retroben dins un immens edifici en una ubicació remota. Tots dos homes lluitaran en un duel sense armes i que els resultarà esgotador, a fi i efecte de resoldre la seva amistat...

+ Informació
Curtmetratge (Videodansa)

Dirigit per Denise Castro, V.I.T.R.I.O.L. (Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidade) és una reflexió sobre el cos humà i la imperfecció, la lletjor i el dolor. És una peça que trenca formalismes i es submergeix en l’interior de l’ésser humà per a mostrar altres formes físiques, fugint dels convencionalismes i reinventant la bellesa.

+ Informació
El Gebre(2008)
Llargmetratge (Drama)
Després de la mort accidental del seu únic fill, l’Eyolf, els remordiments d’Alfred i Rita, els aboquen a una ferotge lluita de mútua destrucció. El seu sentiment de culpabilitat els obliga a reconèixer una veritat dolorosa: han estat tant obsessionats amb les seves petites necessitats egoistes que han oblidat estimar el seu fill. 
+ Informació
Curtmetratge (Videodansa)

El relat d’una dona gerra.

+ Informació
Curtmetratge (Drama)

Els morts sense llit ens cacen en el present.

+ Informació
Primer
<< Anterior 1 2 Següent >>
Últim