Cinema
Troya(2014)

Curtmetratge (Comèdia)

Dirigit per Pierre Isaac Racine


Un jove es troba casualment a dos violents agents antidisturbis que li impedeixen el pas a través d’un carreró. Després d’insistir, el jove rep una pallissa per lo que decideix imposar la seva pròpia llei, aconseguint que els agents recuperin la seva pròpia humanitat.

 

+ Informació

BrickSkin(2014)

Curtmetratge (Videodansa)

Dirigit per Ferran Audí & Jordi Cortés


Un relat sobre superació personal.

 

+ Informació

Curtmetratge (Videodansa)

Dirigit per Clara van Gool


Coup de Grâce és una curtmetratge de dansa que tracta sobre el col·lapse d'una amistat, sobre allò que s’ha trencat i allò que no es pot arribar a trencar. Després d'una llarga separació, dos homes es retroben dins un immens edifici en una ubicació remota. Tots dos homes lluitaran en un duel sense armes i que els resultarà esgotador, a fi i efecte de resoldre la seva amistat.

 

+ Informació

Curtmetratge (Videodansa)

Dirigit per Denise Castro


V.I.T.R.I.O.L. (Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidade) és una reflexió sobre el cos humà i la imperfecció, la lletjor i el dolor. És una peça que trenca formalismes i es submergeix en l’interior de l’ésser humà per a mostrar altres formes físiques, fugint dels convencionalismes i reinventant la bellesa.

 

+ Informació

The Frost(2008)

Llargmetratge (Drama)

Dirigit per Ferran Audí


Després de la mort accidental del seu únic fill, l’Eyolf, els remordiments d’Alfred i Rita, els aboquen a una ferotge lluita de mútua destrucció. El seu sentiment de culpabilitat els obliga a reconèixer una veritat dolorosa: han estat tant obsessionats amb les seves petites necessitats egoistes que han oblidat estimar el seu fill.

 

+ Informació

Curtmetratge (Videodansa)

Dirigit per Damian Muñoz


El relat d’una dona gerra.

 

+ Informació

Primer
<< Anterior 1 2 Següent >>
Últim