GRANJA DE L'ESPECTACLE

Desprès de vuit anys d’activitat continuada en teatre, dansa i audiovisual, a ALTA REALITAT se’ns fa evident la necessitat de crear un planter on podem nodrir i fer créixer els nostres futurs treballadors i col·laboradors, tenint en compte les necessitats específiques de l’empresa. És per aquesta raó que plantegem un seguit d’activitats docents en àmbits diversos, i que aglutinem sota el genèric de Granja de l’Espectacle.

Un apunt sobre la Dansa Integrada

Prenent la dansa i el moviment com element de creació, aquest taller convida a persones amb diversitat funcional (discapacitats físics), no professionals, amb i sense experiència a la dansa, a crear a partir de la diferència, a sorprendre’ns per la singularitat de l’altre, a reinventar la nostre forma d’estar al món, a crear les nostres relacions. També s’incorporen per aquest motiu, professionals de la dansa, amb o sense discapacitats. La dansa expressa i comunica a través del moviment. La dansa s’amplia quant entren nous moviments, quant el nostre cós explica històries diverses, amb diferents camps de creació, amb diferents capacitats: trobar un llenguatge de comunicació des de les possibilitats que els ofereix la diversitat del seu cós, ment, cultura i experiència. Aprendrem a descobrir la dansa des d’una cadira de rodes, des del terra, des de la ceguera, des del contacte amb els demés, des de la música i des de la vivència i expressió a través del moviment. Tots aprenem de tots. L’única manera de deixar de mirar-nos com estranys, es crear un espai d’aprenentatge, espai de creació i espai de comunicació on tots podem aportar des de la nostra diferència, per permetre que la nostre singularitat ofereixi una visió més rica de la vida i de l’art.

 

D’aquest món plural és del que s’alimenta l’art imaginari i a la vegada aquest és l’imaginari que l’art crea i projecta sobre la societat.

 

Jordi Cortés

Director Artístic de Cia. Jordi Cortés - Alta Realitat


Nou Curs

“Cap curs actualment”

Cursos anteriors
"(2009)"
2012
"(2009)"
"(2010)"
"(2011)"
"(2011)"
"(2011)"
"(2011)"
"(2012)"
2011
2012
"(2013)"
"(2013)"
2010
"(2013)"
2013