EQUIP

Dirigida per Ferran Audí, Raül Perales i Jordi Cortés, ALTA REALITAT (HEIGHTENED REALITY) és una productora cinematogràfica i d'espectacles en viu. Alta Realitat aposta per la innovació tecnològica i pels productes transmedia en una línia editorial clarament marcada pels gèneres fantàstic i film noir en el seu sentit més ampli i eclèctic. Buscant sempre l'equilibri entre cultura i entreteniment, Alta Realitat treballa els seus productes per a mercats específics i internacionals.

Dins d'Alta Realitat s'inclou a la COMPANYIA JORDI CORTÉS - ALTA REALITAT, entitat dirigida pel coreògraf, ballarí i intèrpret Jordi Cortés, especialitzada en la creació d'espectacles de dansa, dansa-teatre i capdavantera en Dansa Integrada a Catalunya i a Espanya. Aquesta companyia també organitza al llarg de l'any, tallers i laboratoris de dansa (GRANJA DE L'ESPECTACLE) tant per a professionals del sector com pel públic en general.

Ferran Audí(Director, Guionista, Productor & Actor)
Ferran Audí

Barcelona, 1962. Es va formar com actor a l’Institut del Teatre de Barcelona. Va debutar com a director de teatre l’any 1987, guanyant el Premi Adrià Gual de la Generalitat de Catalunya al Millor Projecte de Direcció de l’Any.

 

Posteriorment es va traslladar a Londres, cursant estudis de postgrau a la Royal Academy of Dramatic Art. Membre fundador de la companyia Heightened Reality a Londres juntament amb Jordi Cortés i Eva Morkeset, i d’Alta Realitat a Barcelona (2003).

 

L’any 2005 va dirigir el seu primer curtmetratge i el 2008 el primer llargmetratge d’Alta Realitat, The Frost, amb Aitana Sánchez-Gijón i Bibi Andersson, entre d’altres. També ha estat professor de teatre a Escòcia, París i Barcelona.

 

Participa com actor en produccions de teatre, cinema i televisió i dirigeix a Espanya, França, Regne Unit i Noruega.

 

És membre de la British Actor’s Equity Association i del Film, TV and Stage Director’s Guild of Great Britain; a Espanya és membre del Col·legi de Directors i Directores de Cinema de Catalunya, membre del Cercle de Cultura, membre del Clúster Audiovisual de Catalunya i membre de l'Acadèmia del Cinema Català.

 

 


Manager Internacional: Stacey Castro Media

 

 

 

ferranaudi@altarealitat.com

 

 

 

              

Raül Perales(Productor & Coordinador General)

Barcelona, 1976. Llicenciat en Dret a la Universitat de Barcelona, cursant un any a la Ludwig Maximilians Universität de Munich. Posteriorment va obtenir un postgrau de Realització Audiovisual per Cinema i Televisió a la Universitat Ramon Llull. Paral·lelament es va formar coma a actor al Col·legi de Teatre de Barcelona.

 

Ha treballat coma a actor en cinema, teatre, televisió i publicitat. A més, ha exercit de realitzador i director en diverses produccions.

 

Ha estat el productor executiu del llargmetratge The Frost i els diversos espectacles en viu d'Alta Realitat. Exerceix com a professor d’actors de teatre a Barcelona i com a professor de direcció d’actors a l’ESCAC.

 

Forma part com a actor de l'AADPC. És membre del Cercle de Cultura i de l'Acadèmia del Cinema Català i desde 2003, coordinador general d'Alta Realitat.

 

 

 

raulperales@altarealitat.com

 

 

 

         

Jordi Cortés(Coreògraf & Ballarí)

Barcelona, 1964. Format a l’Institut del Teatre de Barcelona. Intèrpret a les companyies Lanònima Imperial, Mudances, Metros, DV8 Physical Theatre, Nigel Charnock, EN-KNAP o la National Theater Company of London.

 

Actualment és un dels directors d'Alta Realitat i de la Cia. Jordi Cortés - Alta Realitat.

 

Ha dirigit i interpretat Lucky (Millor Intèrpret al Dublín Fringe Festival 2005) Day Dreaming at Dusk, Happy Hour, Prestidigitaccions o el duet Mat. També ha dirigit i són coreografies seves De Cara i Gran Ecart (juntament amb Toni Cots). Ha creat peces pel Festival d’Avignon (No matter, Try again) per Galili Dance Company, a més de Trepverter i Brickskin, per la Pedro Pawels Dance Company (L’Espectre de la Rose), per la Cia. de Danza de Almada (Fica Ainda) o la Compañía Jus de la Vie (The Last Forecast).

 

Amb Ölelés, espectacle dirigit i interpretat juntament amb Damián Muñoz, ha rebut el Premi Ciutat de Barcelona 2004 de Dansa i el Premi de la Feria de Huesca 2005. Els seus darrers treballs inclouen Els Set Pecats Capitals, de Bertold Brecht en col·laboració amb Frederic Amat, Mozartnú, en col·laboració amb Iago Pericot, Pas de Deux Sans Moi, amb Charlotta Overhölm i les seves peces de dansa integrada V.I.T.R.I.O.L. i Black Out.

 

Els seus últims treballs com intèrpret inclouen el curtmetratge Coup de Grâce, dirigit per Clara van Gool, i l'obra VIATGES, dirigida per Ferran Audí.

 

La seva última peça, dirigida i interpretada per ell mateix, és l'obra de dansa teatre IN HEAVEN, en gira des de 2011. La seva última producció com a director és la peça de dansa FÒSSIL (2013).

 

 

 

jordikiakaha@gmail.com